Na migranty Němci platit musí, ale jakých zločinů se dopouští, vědět nesmějí

3. 09. 2018 6:00:20
Nechce Německo rovnou zavést poporodní lobotomii vlastních občanů, aby v průběhu života raději nic nechtěli vědět?


Vraždu místního Němce v Chemnitzu kousek od našich hranic arabskými migranty zřejmě zaznamenal každý. I následné protesty dle médií pravicových radikálů či populistů...

Opožděná informace ze strany médií

Ti všímavější si určitě také všimli, jak některá média o vraždě samotné reagovala opožděně a opatrně a zprávy rychle mizely z titulních stran internetových deníků.

Jsou opravdu Němci, kteří chtějí mít v zemi opět pořádek, pravicoví radikálové?

Vůbec nechápu, co je pravicového na snaze mít v zemi pořádek. Znamená to tedy automaticky, že levice přináší chaos? Ta dnešní bruselská evidentně ano. Pak jsem zřejmě také pravičák, protože v chaosu žít neumím, pro svůj život potřebuji určitý řád.

Když nesouhlasíš s jediným „správným“ názorem, jsi radikál?

Další manipulaci médii vidím ve slově radikál. Čili normální je podle nich automaticky souhlasit se vším, s čím přijdou nositelé tzv. jediného „správného“ názoru? A co kdyby přišli s onou v úvodu zmíněnou lobotomií praktikovanou také automaticky ihned po porodu na každém Němci. Tak by ten, kdo vykonání tohoto nelidského činu na svých dětech nedopustí, vzpříčí se, odmítne, nebo si dokonce troufne hlasitě protestovat, byl označen za radikála? Přijde vám tento příklad absurdní? Vůbec ne. Co není dnes, může je napadnout a nechat aplikovat zítra.

Jsou vážně ve své manipulativní snaživosti směšní

Je komické, jak jsou ti „správnonázorníci“ přesvědčeni, že ještě normálně myslícího a normálně pracujícího člověka těmito ošklivými názvy zastraší a on snad kritiky zanechá.

Jestli jsou v něčem oni radikálové radikální, tak v tom, že jsou zatím extrémně trpěliví, ale jak dlouho?

Svou existenci si různě manipulativní státem placené skupiny nejen v Německu mohou dovolit právě díky tvrdě pracujícím normálním lidem. Ale ti si budovali stát proto, aby jim zajistil pořádek, obranu, trval na dodržování schválených pravidel. Jakmile již stát toto neplní, k čemu nám je? K čemu jeho struktury nadále podporovat a platit? Když se navíc ještě začne stavět proti vlastním občanům a jeho činnost vymykat z rámce kompetencí a služeb, které má plnit? Pak je naprosto legitimní, že mu to dá plátce tohoto systému najevo.

Chci a mám právo vědět, kdo žije v mé blízkosti, jaké hrozby mě mohou zasáhnout

Jestliže dávám peníze aparátu, který má zajistit kolektivní ochranu před násilníky, teroristy, zločinci obecně, tak musím mít možnost získat podrobnou informaci o jednotlivých případech. Abych si mohla dát souvislosti dohromady, naznat, zda na mě číhá ještě nějaká hrozba, příp. jaká, jak ji co nejvíce minimalizovat. Ale také vyhodnotit, jestli systém, který platím, pracuje efektivně a spolehlivě.

Což je v tomto případě kámen úrazu. Právě proto se informace kamuflují. Zločinci v přesile, kteří místnímu nasází 25 bodných ran, asi nebudou žádní svatoušci. Mimochodem u mnoha článků ten počet ran není vůbec uveden. Je zvláštní, že jsem nucena v médiích číst podstatné informace typu, že Koukalové praskly kalhoty v rozkroku, ale takto důležitou, jakou je míra brutality útoku, média zamlčí. Tady evidentně systém vidí, že selhal, a proto se snaží případ ututlat. Je dobře, že se najdou odvážní úředníci, kteří ctí přirozenou spravedlnost a cítí, že by jeho spoluobčané měli mít patřičné informace. Např. tu, že v jeho blízkosti žili nebezpeční lidé, odsouzeni za držení drog, podvod, poškození věci a nebezpečný zásah do silniční dopravy, ublížení na zdraví. Dále informaci, že Německo na tyto zločince nemá, nebo nechce mít potřebné „páky“ odeslat je zpět do domovských zemí. Tím úplně zbytečně ohrožuje vlastní občany.

Matky jako pravicové populistky – další úžasná nálepka

Mezi příznivci populistických pravicových stran údajně přibývají ženy. Název PP – populistická pravicová nemá smysl komentovat, podobnost s viz výše uvedeným pravicovým radikálem. Zdůvodnění, proč tomu tak je, je k popukání. Prý ženy naletí na sliby o podpoře rodin. Také údajně snadněji přijímají silné xenofobní či islamofobní myšlenky. A nejlepší je vyjádření spoluautorky studie Gutscheové z nadace, která má blízko k levicové SPD, cituji: „Myslím, že ženy mají pocit, že se pohybují v nižší vrstvě společnosti a musí konkurovat uprchlíkům a migrantům.“ Upřímně jako žena tomuto závěru vůbec nerozumím, jak byl myšlen a na základě jakých konkrétních odpovědí žen k němu paní došla.

Nevím, kolik ta studie stála z evropských, potažmo našich peněz. Na to, že matka bude za život, zdraví a budoucnost svých dětí bojovat a dýchat až do vlastního skonání, nemusí provádět žádný zdravě přemýšlející jedinec studii. Pud sebezáchovy a zachování rodu žádnému živému tvorovi, matce pak zvlášť, žádný „správněnázorník“ z mozku nevymaže. Je pak víceméně na naší odvaze, zda se onou vrozenou intuicí necháme vést nebo se postavíme proti ní.

Vzniká novodobá zeď

„Another brick in the wall,“ dovolím si parafrázovat Rogera Waterse z Pink Floyd. Proč zrovna song z muzikálu Zeď a zrovna Waterse? Událost v Chemnitzu byla další cihlou do vznikající obrovské zdi mezi občany a jejich vládami. Vládami zcela odtrženými od reality. Kde je dnes levicový rockový aktivista Roger Waters a jemu podobní? Waters, jehož bezbřehý politický aktivismus zamořuje i jinak fantastické koncerty? Proč teď mlčí? Že by jim tahle zeď nevadila? Že by tahle zeď byla ta „správná“?

Foto: Fotomontáž vydavatelství Babyonline z fotografií zakoupených na fotky-foto.cz a Shutterstock.Zdroje:https://archiv.ihned.cz/c1-66230770-nebezpecna-rozbuska-nenavisti-a-strachu-sasko-chemnitz-nedele-3-20-rano https://zpravy.idnes.cz/nemecko-ultrapravice-pravice-populismus-politika-strany-zeny-extremismus-17r-/zahranicni.aspx?c=A180830_132223_zahranicni_dtt
Autor: Jana Martincová | pondělí 3.9.2018 6:00 | karma článku: 43.24 | přečteno: 2435x

Další články blogera

Jana Martincová

Je opravdu známkování blbost?

Celý svůj dosavadní život se věnuji vzdělávání. Když mi na trhu chyběla kvalitní vzdělávací literatura pro posun rozvoje mého hyperaktivního syna, začala jsem vzdělávací publikace psát a vydávat sama.

25.3.2023 v 10:50 | Karma článku: 35.89 | Přečteno: 5148 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 25.34 | Přečteno: 353 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 23.52 | Přečteno: 956 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 15.68 | Přečteno: 425 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 15.00 | Přečteno: 254 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.96 | Přečteno: 676 | Diskuse
Počet článků 25 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2673

Popularizátorka medicíny, propagátorka rodinné sexuální výchovy a komplexní předškolní přípravy.

Nadšenkyně lékařského vzdělávání veřejnosti, komplexní péče o zdraví a anti-aging medicíny.

Díky péči o děti, zvláště ADHD syna, se vzdala kariéry, aby si našla novou. Nedostatek kvalitních informací v péči o dítě ji vedl k založení odborně garantovaného rodičovského portálu Babyonline.cz, vysoké nároky na všeobecné vzdělání k vydávání knížek v edici Pro chytré hlavičky, včetně předškolní přípravy a sexuální výchovy. Touha po komplexním přístupu v životě i medicíně přispěla ke spuštění portálu ZdravéOmlazení.cz, pro aktivní lidi, zvláště ženy 40+.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...