Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K plicním chrobám.

0 0
možnosti
VD

Počas horúcich letných dní sa ľudia viacej potia a tento pot je zachytený rúškom. Vlhké a prepotené rúško je ideálnym prostredím na šírenie baktérií a vírusov. Rúška ľudom viacej škodia ako pomáhajú. Bez rúšok by už dávno bolo po pandémii. Vďaka rúškam tu bude pandémia ešte niekoľko rokov.

Na Slovensku je priemerná úmrtnosť na chrípku 1500 ľudí za rok. Za pol roka na koronavírus zomrelo 33 ľudí. Aj keby pri zrušení všetkých opatrení došlo k 10-násobnému nárastu úmrtnosti, stále by bola úmrtnosť na koronavírus menšia ako pri chrípke.

Bill Gates je najväčším sponzorom WHO. Ak nechce WHO prísť o sponzora, musí WHO robiť také vyhlásenia ktoré vyhovujú Gatesovi. Koronávirusová pandémia je podvod, ktorý má prelomiť odpor ľudí k očkovaniu proti vírusovým ochoreniam a tým zabezpečiť farmaceutickým firmám ktoré vlastní Bill Gates väčšie zisky.

0 1
možnosti
JK

Přitom paradoxně velkou většinu těch dětí to právo na vzdělání v tu chvílí opravdu nezajímá.

1 0
možnosti
Foto

I19v10o 78C44i68l36i70c38h

20. 8. 2020 13:10

Ono to neplatí jen pro děti, ale pro všechny.

4 0
možnosti
Foto

Dezinfekční sprej synka potěší, bude mít čím stříkat po kamarádech. Až zjistí, že může fugovat jako plamenomet, bude vyloženě nadšem....

5 0
možnosti
LK

L46u14b28o20š 47K49r25i51m38l

20. 8. 2020 12:34

Dokonalou dezinfekcí se přibližme k smrti. Jen tak dál....

7 0
možnosti

Ta dezinfekce je šlápnutí vedle. Bojím se, že to naruší dětem imunitu.

Mám takovou zkušenost z dětství.

3 0
možnosti
MR

Zde to ale tak není o vládě, ale zde jsou další instituce, zřizovatelé, kraje, obce, školní inspekce, úřady, rodičovské rady atd. Proč pořád vše musíme chtít po vládě a má se řešit centrálně.Je potřeba aby tyto úřady, instituce, obce, kraje, volené orgány plnily svoje role a nečekaly to že jim bude to někdo nařizovat, když to není tak musí být zde role vlády. Navíc se sami k tomu vyjadřují ...

2 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2683x
Popularizátorka medicíny, propagátorka rodinné sexuální výchovy a komplexní předškolní přípravy.

Nadšenkyně lékařského vzdělávání veřejnosti, komplexní péče o zdraví a anti-aging medicíny.

Díky péči o děti, zvláště ADHD syna, se vzdala kariéry, aby si našla novou. Nedostatek kvalitních informací v péči o dítě ji vedl k založení odborně garantovaného rodičovského portálu Babyonline.cz, vysoké nároky na všeobecné vzdělání k vydávání knížek v edici Pro chytré hlavičky, včetně předškolní přípravy a sexuální výchovy. Touha po komplexním přístupu v životě i medicíně přispěla ke spuštění portálu ZdravéOmlazení.cz, pro aktivní lidi, zvláště ženy 40+.

Seznam rubrik