Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To se v podstatě rovná "Borisově metodě".

Jenže, jak jste si nepochybně povšimla, Johnson se zalekl a také od toho postupu ustoupil. Ale je fakt, že má slušnou šanci, že ekonomické škody nebudou tak fatální, jako u nás.

0 0
možnosti
LT

L94u42d36ě24k 49T91o82n61d58r

26. 3. 2020 11:18

technický problém - nakažený začne šířit virus do svého okolí již 24 před tím, než se u něj vůbec nějaké příznaky nákazy objeví (a šíří virus ještě týden po tom, co už se cítí zdráv). To znamená, že každý nakažený šíří virus už v době, kdy se cití fit a ani ho nenapadne si nějaký test na koronavirus dělat. A tak to jde dál, a dál, a dál v nekonečné stoupající řadě dalších nakažených...

0 0
možnosti
FL

R^ Souhlas, ale úplně novátorská myšlenka to není, jak píše Soukup níže. Postupně k něčemu takovému zákonitě dojde. Pracuje se na možnosti plošného testování celé populace, na léku a na vakcíně. Jakmile budeme mít v dostatečné kvalitě a množství alespoň jednu z těchto možností, postupně bude možné uvolňovat omezení.

0 0
možnosti

Plošné testování populace?

Čert vzal těch několik miliard, co by to stálo - kde ale seženete kapacitu laboratoří, které to během pár dní zvládnou zpracovat?

0 0
možnosti
JS

Rozhodně novátorská myšlenka. Ale v současné době těžko realizovatelná, neboť není dostatek testovacích sad. A ještě by to chtělo počkat dokud nebudou schváleny testovací osobní sady. Pak by to sai šlo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2683x
Popularizátorka medicíny, propagátorka rodinné sexuální výchovy a komplexní předškolní přípravy.

Nadšenkyně lékařského vzdělávání veřejnosti, komplexní péče o zdraví a anti-aging medicíny.

Díky péči o děti, zvláště ADHD syna, se vzdala kariéry, aby si našla novou. Nedostatek kvalitních informací v péči o dítě ji vedl k založení odborně garantovaného rodičovského portálu Babyonline.cz, vysoké nároky na všeobecné vzdělání k vydávání knížek v edici Pro chytré hlavičky, včetně předškolní přípravy a sexuální výchovy. Touha po komplexním přístupu v životě i medicíně přispěla ke spuštění portálu ZdravéOmlazení.cz, pro aktivní lidi, zvláště ženy 40+.

Seznam rubrik