Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^R^ Je samozřejmě špatně když se mezi většinu slušných oprávněně nespokojených občanů přimíchá skupinka ortodoxních nácků. Znám to i demonstrací proti islámu u nás. Přišlo pár nabušených v černém a fotografové po nich vyjeli jak pes po .... To se to pak radostně hází do jednoho pytle!

3 0
možnosti
JK

To je takové mazlavé emoční blátíčko z negativně působících slůvek bez použitelného obsahu - "lobotome aplikovaná ihned po porodu", "normálně myslící a normálně pracující člověk", "manipulativní státem placené skupiny" a tak dále a tak dále. Goebbels, Stalin a Gottwald by zamručeli pochvalným uznáním.

2 7
možnosti
DT

Troufnu si odhadnout, že kdyby tam lidi nevyšli do ulic, protože už skutečně přetekl pohár, tak jsme se o další "banální" vraždě (jak to i v Čechách tituluje novinářská obec) nedozvěděli.

Tak jako se nepsalo o zavražděném lékaři, kterého před očima jeho dcerky ubodal migrant, kterého ošetřoval.

27 0
možnosti
PB

Naši novináři dokonce psali, že ty demonstrace jsou kvůli SPORU, který si vyžádal lidský život.

1 0
možnosti
Foto

I já, jako Petr Burian, také zcela souhlasím. Ale, bohužel, s mnohými německými přáteli jsem již ztratil kontakt a zbývá mi jediný (nar.1943).

Mluvím s ním častěji, ale o té migraci jsme mluvili naposled na podzim 2015 a tehdy byl velmi sebevědomý, že si Německo s tím náporem poradí.

Poradí, poradí. Finančně jistě. ALE JINAK???

0 0
možnosti
Foto

Měl byste si s ním promluvit dnes. Mnozí z nich (včetně mé kamarádky co žije v Bonnu - bývalém hlavním městě západního Německa) svoje názory od roku 2015 dost přehodnotili. A zrovna ji bych hodnotila jako sluníčko nejsluníčkovatější.

5 0
možnosti
PK

Mám v D dosti přátel a to jak z bývalých Wessi i z Ossi. Byl mezi nimi jistě trochu rozdíl ve vnímání imigrantů ale ten se pomalu mění v jejich neprospěch právě díky různým krimi činům, které se tam příliš nepublikují. nedovedu si představit kam až to bude gradovat pokud vláda nezasáhne razantněji proti imigraci ....

9 0
možnosti
DR

Naprosto trefné, to je ta tzv. demokracie po západním způsobu.

6 0
možnosti
PB

Naprostý souhlas, karma.

3 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2683x
Popularizátorka medicíny, propagátorka rodinné sexuální výchovy a komplexní předškolní přípravy.

Nadšenkyně lékařského vzdělávání veřejnosti, komplexní péče o zdraví a anti-aging medicíny.

Díky péči o děti, zvláště ADHD syna, se vzdala kariéry, aby si našla novou. Nedostatek kvalitních informací v péči o dítě ji vedl k založení odborně garantovaného rodičovského portálu Babyonline.cz, vysoké nároky na všeobecné vzdělání k vydávání knížek v edici Pro chytré hlavičky, včetně předškolní přípravy a sexuální výchovy. Touha po komplexním přístupu v životě i medicíně přispěla ke spuštění portálu ZdravéOmlazení.cz, pro aktivní lidi, zvláště ženy 40+.

Seznam rubrik