Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J87a66n 60P56a72v77e77l

23. 7. 2018 10:12

Emotivní blábol a to říkám jako člověk, co by hlasoval pro Czexit. Jestli chcete něco o tomto případu napsat, pište o něm. Nepište obecné věci o Googlu a EU. Jděte k věci. Napište nám proč Google dostal pokutu a proč je z Vašeho pohledu jeho chování správné a přiměřené a proč se EU úřednické krysy sekly.

0 4
možnosti
Foto

Nezkopíroval se na dvou místech kousek textu, doplněno.

1 0
možnosti

Jak tu občanskou neposlušnost zkoordinovat? Je svatým právem, dnešní stát a eu zejména, je největším nepřítelem svoboby, přirozenosti a tedy i mým. Jak se na ní domluvit, co v rámci ní dělat, resp. nedělat, to je problém. 100 lidí zlikvidují, 1000, budou dělat jako že je nevidí, 50000-100000 může přinést reálnou změnu.

1 1
možnosti

Jsme přímými svědky zajímavých jevů ! 1) Evoluce, je silnější jako Revoluce. 2) Sociální stát - společnost, nepochybně dobrá věc. Doprovodné jevy - Oslabuje význam rodiny a levicovým stranám vznikl neočekávaný nepřítel! 3) Jakkoliv funguje Google, digitální technika, PC, přenos a vyhledávání dat - Počet úředníků a byrokracie roste ! 4) Mnoho lidí stále nemá jasno, zda oni živí stát - nebo zcela naopak ! 5) Úplná dobová kuriozita Dotace ! Očesaná mzda, francouzského, španělského, českého, aj. pracujícího - se pošlé Oligarchovi - (a dalším), aby tedy bylo lépe ! 5) V době konjuktury vršíme dluhy ! Z toho logicky plyne - Nepracovat, dát se do politiky, kumulovat všechny výhody od imunity - informací - po příjem dotací, či podobným způsobem se napojit na daný systém ! Kdo to nedělá je blb - parazit - případně nebohý, vykořisťovaný ! Od dělníka po učitele - přes zdravotní sestru. Pak je o ně staráno a ti starači mají plné ruce práce ! Kam směřujeme ?:-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2683x
Popularizátorka medicíny, propagátorka rodinné sexuální výchovy a komplexní předškolní přípravy.

Nadšenkyně lékařského vzdělávání veřejnosti, komplexní péče o zdraví a anti-aging medicíny.

Díky péči o děti, zvláště ADHD syna, se vzdala kariéry, aby si našla novou. Nedostatek kvalitních informací v péči o dítě ji vedl k založení odborně garantovaného rodičovského portálu Babyonline.cz, vysoké nároky na všeobecné vzdělání k vydávání knížek v edici Pro chytré hlavičky, včetně předškolní přípravy a sexuální výchovy. Touha po komplexním přístupu v životě i medicíně přispěla ke spuštění portálu ZdravéOmlazení.cz, pro aktivní lidi, zvláště ženy 40+.

Seznam rubrik