Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V zásadě souhlas, ale jenom drobná poznámka k těm 2%. To není částka, kterou by členské země někam posílaly, ale kolik investují do vlastní armády, takže kdyby Trump se náhle rozhodl, že sníží výdaje na úroveň Německa, tak bude muset udělat z Pentagonu obchodní centrum a rozpustit 3/4 vlastní armády, takže asi nejvíc by čuměli Američani. Stejně tak není reálné ze dne na den ty výdaje zvýšit, protože je jednotlivé státy nemají za co utratit, nebo přinejmenšáím smysluplně utratit.

3 0
možnosti
MS

Jak by média informovala, kdyby na summitu NATO dělal Trump co Juncker a opačně? To se nikdy nedozvíme, protože se to nestane.

0 0
možnosti
PB

P22e50t26r 12B47u41d48í94n

18. 7. 2018 21:40

Neblbněte lidi. přece nechcete tvrdit, že byl opilý, jasný ischias...

(protože jestli to budeme tvrdit, tak jsou ta hovada v Bruseli schopný nám ten chlast zakázat! ;-D)

7 0
možnosti
VB

Když tedy bez vámi opovrhované korektnosti, přesně tak jak si myslím..... Trump je nevzdělaný, ješitný, narcistní realiťák, stabilní génius.

Je neštěstím pro svět a Unie se musí zařídit sama (tak jak řekla Angela Merkel i její ministr zahraničí) sama a já říkám, izolovat USA do doby, kdy tam bude sedět tento člověk. Jak nedávno zmínil pan Joch, Polsko by mělo začít pracovat na získání jaderných zbraní.

1 19
možnosti
JC

J48i24r69i 92C70e14e

19. 7. 2018 11:32

Není větší neštěstím, než polodementní Bush jr., nebo libtardy milovaný laureát Nobelovy ceny míru Obama, který ovšem pro světový mír neudělal vůbec nic, naopak jej přivedl na okraj III. světové války.

12 0
možnosti

Co vím, tak v médiích se jasně psalo, jak u Junckera, tak u Zemana, co je příčinou jejich virozy či bolesti zad. Nějak nechápu, proč tvrdíte že ne.

1 5
možnosti
JM

J30i78ř42í 33M26í37k62a

19. 7. 2018 13:05

Zkuste si najit ty clanky u Zemana a virozy. Uz prvni clanky uvadely hlasy zpochybnujici teorii virozy .A kauza na medialnim a blogerskem svete zila jeste nekolik let a vynoruje se dodnes. Na Junkera se zapomene do tydne.

Media sama o sebe jen poskytuji pohledy jinych lidi.U Zemana v clanku uvadeli,ze nekteri cesti politici to za virozu nepovazovali.

0 0
možnosti
PK

Někdy si myslím, že Lucemburčanovi schválně nalévají aby se ho snadněji zbavili nebo aby alespoň návrhům dua BRD/FR šel na ruku. A když bere nějaké léky jako každý starý pán, tak je úspěch zaručen .. A přijde zas nový Barosso...

4 0
možnosti
LC

Technická. Nejde o přispívání dvěma procenty do rozpočtu NATO. Tam každý stát přispívá přesně stanovenou (vypočtenou) částkou a to všichni plní. Jsou to peníze na provoz NATO - velitelství, agentury, AWACS atd. Jde 2% HDP, která má každý stát vydávat na vlastní obranu a tím potažmo na udržování bojových kapacit/schopností NATO. Jinak s blogem souhlas.R^

13 0
možnosti
VK

Jen doplním, že Donald si od toho mimo jiné slibuje nákup jeho techniky a tím snížení schodku obchodní bilance USA, asi by ho zklamalo, kdyby Evropané více investovali do systémů vlastní výroby.

4 1
možnosti
PM

P71a98v73e69l 20M34a61c62h

17. 7. 2018 18:26

Absolutni pravda. Mnohokrat me samotnemu velice vadi co Trump rika nebo dela, ale to, co se deje v cemu se rika verejne sdelovaci prostredky v Evrope i v Severtni Americe je skoro neuveritelne. Takova zaujatost, jed a dezinformace je az k neuvereni. Levicakum vcetne Junkera projde vse.

46 0
možnosti
JT

J28i73r87i 24T47i49c85h46y

17. 7. 2018 18:03

Nejen levicovi profesori a studenti humanit, ale socialiste, falesni zeleni, hollywwodska sebranka, homosexualove, anrchisti, komunisti, "antirasisti", barevni, zkratka cely "levicacky fasismus" na "zapade" zahajil, lzivou, zavilou a kriminalni propagandu proti Trumpovi hned od pocatku jeho kandidatury na prezidenta. Predtim nikdy neslychane vypady proti presidentu pokracuji dodnes - CNN, Washington Post, veskera kanadska media, podli odpurci v Evrope. Je az neuveritelne, ze se Trump z tech vypadu nezhroutil a pokracuje tvrde proti politicke korektnosti a cele zapadni falesnosti, at uz se nam nekdy jeho forma libi ci nelibi.

49 2
možnosti
JS

Smutne je, ze k tomuto kolotoci nenavisti a zloby se pripojuji i nekteri Republikani (neuspesni prezidensti kandidati, jako McCain, Rand Paul, na pr.), zatim co Demokrati po vzoru komunistu pochoduji a voli v jednotnem siku.

15 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2683x
Popularizátorka medicíny, propagátorka rodinné sexuální výchovy a komplexní předškolní přípravy.

Nadšenkyně lékařského vzdělávání veřejnosti, komplexní péče o zdraví a anti-aging medicíny.

Díky péči o děti, zvláště ADHD syna, se vzdala kariéry, aby si našla novou. Nedostatek kvalitních informací v péči o dítě ji vedl k založení odborně garantovaného rodičovského portálu Babyonline.cz, vysoké nároky na všeobecné vzdělání k vydávání knížek v edici Pro chytré hlavičky, včetně předškolní přípravy a sexuální výchovy. Touha po komplexním přístupu v životě i medicíně přispěla ke spuštění portálu ZdravéOmlazení.cz, pro aktivní lidi, zvláště ženy 40+.

Seznam rubrik