Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J73a47n 15P40a80l31l49a20s

17. 7. 2018 22:18

Dobrý večer, Váš blog mě moc potěšil, ale nejdřív jsem si prošel diskusi, abych si ověřil svůj odhad. Myslím, že mi vyšel. Jste inteligentní, vzdělaná, krásná... a to se neodpouští.

0 0
možnosti
AT

:-) Miluji tuhle argumentaci. Autorka je nekritizovatelná, protože jakákoliv výhrada vůči jejím názorům vždy vychází ze závisti jejího vzhledu :-)

4 0
možnosti

Vzdát se své svobody v zájmu rodiny musí být oboustranné, má-li mít smysl. A snad to není tak špatné, když v tom vztahu muž je především živitel rodiny a žena především udržovatelkou rodinného krbu. Vstup do takového svazku by měl být absolutně svobodný z obou stran, aby se nestal vězením, které není k žití.

:-)

0 0
možnosti
DV

D53a39v66i38d 87V14l43k

16. 7. 2018 9:07

Já to vlastně ani číst nemusím. Mám fajn ženu se kterou žijeme ve šťastném manželství a nemusíme si vzájemně nic ani dokazovat, ani si vyhrožovat ani se jeden proti druhému vymezovat. Na druhé straně občas jdeme do hospody a půlka stolu jsou strašně emancipované, nezkrotné a samostatné ženy ve věku 40-55 let všechny bez chlapa a strašné gerojky dokud se neopijí( mimochodem chlastají fest skoro všechny).

Víte já myslím ,že moudrá žena nepotřebuje vyřvávat jak je strašně mužům rovna, protože ona je a s nějakým tím chlapem si hravě a chytře poradí.;-)

12 0
možnosti
PK

Souhlasím, že muži chtějí hezké, inteligentní a milé ženy a stejně tak je to naopak. Jen nechápu, na co si autorka vlastně stěžuje nebo co chválí. Muži se u rozvodu snaží oškubat ženy, aby hned dodala, že to platí i opačně ... Jsme zkrátka lidé s chybami. A každý chce raději lepší než horší. Bez ohledu na věk, pohlaví, postavení ...

0 0
možnosti
RB

Co to ta autorka mele ;-D Holka hybaj z toho slunicka, nedela ti dobre.

1 1
možnosti
ZH

Já nežádám žádnou ženu. Žádám pivo. Z čehož plyne, že jasně vím, co chci. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Nějak takovýmto samičkovsko/samečkovským textům strkajícím všechny ženy do jednoho a všechny muže do druhého pytle nemohu přijít na chuť. Ale zdá se, že jsou stejně jako horoskopy komerčně zajímavé a tak se s nimi takřka všude roztrhnul pytel:-)

5 0
možnosti
Foto

ale proboha, vždyť jde jenom o sex

1 1
možnosti
Foto

H64a67n31a 27V22l31k79o46v56á

15. 7. 2018 21:13

;-D Tak nevím...byly jsme zbaveny těch pomocnic v domácnosti.....

A ty pomocnice v domácnosti byly něco jako domácí zvířátko?

(když už to teda berete tak z gruntu)

P.S. Kolem mne většina kamarádek s velkými domy pomocnici má, nicméně se zamýšlím nad tím jestli autorka chápe že pomocnice v domácnosti je taky žena....

4 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2683x
Popularizátorka medicíny, propagátorka rodinné sexuální výchovy a komplexní předškolní přípravy.

Nadšenkyně lékařského vzdělávání veřejnosti, komplexní péče o zdraví a anti-aging medicíny.

Díky péči o děti, zvláště ADHD syna, se vzdala kariéry, aby si našla novou. Nedostatek kvalitních informací v péči o dítě ji vedl k založení odborně garantovaného rodičovského portálu Babyonline.cz, vysoké nároky na všeobecné vzdělání k vydávání knížek v edici Pro chytré hlavičky, včetně předškolní přípravy a sexuální výchovy. Touha po komplexním přístupu v životě i medicíně přispěla ke spuštění portálu ZdravéOmlazení.cz, pro aktivní lidi, zvláště ženy 40+.

Seznam rubrik