Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Váš návod ku zdraví je příliš dlouhý a myslím, že je podstatně jednodušší:

1) Zdravá rodina, vyrovnaná, se vzájemnou úctou a láskou, z které pocházím.

2) Chtěné těhotenství v lásce a radostném očekávání.

3) Láska rodičů k dítěti ve vzájemné úctě a svobodě.

4) Kamarádské vztahy ve vzájemné úctě v každém věku.

5) Vzájemná láska v mojí nové rodině, plná vzájemné úcty, erotiky a sexu.

6) Kvalitní strava a dostatek pohybu. Odpadky, které ani pes nežere, nekonzumovat!

7) Kvalitní zapojení mezi přáteli, v obci, ve společnosti, ve vzájemné úctě.

8) Radost z každého dne, z každé drobnosti.

9) Na ničem v životě nelpět!

1 0
možnosti
JR

J77a18n 13R75á51ž

8. 7. 2018 20:53

Celý dosavadní život jsem poslouchal svoje tělo, zejména jedl vše, co mi chutnalo a tělo neodmítalo, pil vše, co považuji za zdravé nápoje, t.j. i víno a pivo, aktivně sportuji dosud i v relativně vysokém věku a nedělal jsem si nikdy těžkou hlavu ze situací, při kterých jiní omdlévali, nedělal vědu s nějakou chřipkou nebo bolestí jako následek nějaké kraviny. K lékařům jsem díky tomuto přístupu chodil jen pro potvrzení na řidičák nebo zbrojní průkaz, ale když se něco přihodilo, řídil jsem se radami osvícených doktorů jako je MUDr Hnízdil.

Život se razantně změnil, když mi byl diagnostikován zhoubný lymfom. Teď jsem u lékařů bohužel často a věřte, že by mne ani nenapadlo zpochybňovat předepsaný postup léčení jen proto, že to říká nějaký (xx)troni, ale podpůrně používám se souhlasem ošetřujícího lékaře i přírodní prostředky, které jak jsem přesvědčen, snížily nepříznivé dopady tvrdé chemoterapie jak na psychiku, tak i např. na zažívání.

Mimochodem: Nejlepší rada,kterou jsem na spokojený život v mládí dostal, byla od našeho klubového lékaře " Jez všechno,po čem ti není blbě a dělej všechno, co ti dělá dobře psychicky." Ale atak lymfomu nelze ničím ovlivnit!

PS. Paradoxem, v praxi odpozorovaným je, že nejvíce opakovaně nemocných je mezi těmi, kdo se permanentně obávají o stav svého zdraví, přehnaně se pozorují, vsugerují si různé potíže a následně se řídí pochybnými radami pseudoléčitelů (tím nemyslím ty od Boha nadané) nebo od rozličných manipulátorů inzerujících zázračně působící přípravky v bulváru a pak dělají pro tělo i psychiku plno nesmyslných věcí, jako například stále mění stravovací návyky a složení stravy.

0 0
možnosti
PK

..bohužel pokud chcete navštívit známého psychosomatika v Dobřichovicích počítejte s půlroční čekací dobou..

0 0
možnosti

A není lépe důvěřovat svému tělu, starat se o ně tak, aby mu bylo dobře na světě a nespěchalo do toho světa posmrtného? :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2683x
Popularizátorka medicíny, propagátorka rodinné sexuální výchovy a komplexní předškolní přípravy.

Nadšenkyně lékařského vzdělávání veřejnosti, komplexní péče o zdraví a anti-aging medicíny.

Díky péči o děti, zvláště ADHD syna, se vzdala kariéry, aby si našla novou. Nedostatek kvalitních informací v péči o dítě ji vedl k založení odborně garantovaného rodičovského portálu Babyonline.cz, vysoké nároky na všeobecné vzdělání k vydávání knížek v edici Pro chytré hlavičky, včetně předškolní přípravy a sexuální výchovy. Touha po komplexním přístupu v životě i medicíně přispěla ke spuštění portálu ZdravéOmlazení.cz, pro aktivní lidi, zvláště ženy 40+.

Seznam rubrik